Boksz edzés, hobbi edzés, csoportos boksz edzések

Szeretettel várunk minden kedves sportolni, boxolni vágyó érdeklődőt a VI. kerület Benczúr u.3-ban található ökölvívó termünkben.

Edzéseinken a box alapjait tanítjuk az első-két hónap során, úgy, mint alapállás, alapütések-egyenes, felütés, horog valamint a védekezés technikája, fortélyai. Ezen képességek elsajátítása történik árnyékbox, tükör előtt végrehajtott levegőbe történő ütéscsiszolás-és boxzsákon való ütéscsiszolások formájában. Box edzéseinken van lehetőség reszt venni 8 éves kórtól 14 éves korig lányoknak és fiúknak egyaránt akár versenyzés céljából is. Gyerekek részére hétköznapokon hétfőtől, péntekig van edzésre lehetőség, 15 órától, 16.30-ig.

Számukra a korosztályuknak megfelelő mozgásformákat-játékos formában végrehajtva-illetve a box elsajátításához nélkülözhetetlen kondicionális képességek fejlesztése kapja a hangsúlyt. Az erő fejlesztését csak saját testsúllyal végzendő gyakorlatokkal, az állóképesség fejlesztését hosszú-2-3 ezer méter-illetve rövidtávú futások-50-100 méter-formájában végezzük. Orvosi alkalmassági vizsgálatra minden résztvevőnek szükség van. Ezután fél év elteltével van lehetőség a verseny engedélyhez szükséges orvosi vizsgálatokra. A versenyzés nem kötelező, a versenyszerű sportolás mindenkinek belátása szerint választható. Továbbá lehetőség van hobbi box edzésre, ugyancsak nőknek és férfiaknak csoportos edzés formájában, illetve személyi box edzés keretén belül.

A csoportos edzésekre hétfőn, szerdán és pénteken van lehetőség 18 órától-19 óráig, illetve 19 órától-20 óráig. Ha valaki úgy dönt, hogy szeretne maradni 18 órától kezdődő edzésen 20 óráig, akkor arra is van lehetőség extra edzés díj megfizetése nélkül. A személyi edzések időpontjait személyesen vagy telefonon keresztül lehet egyeztetni.

Hobbi edzéseinken mindenkinek lehetősége van az ökölvívás alapjainak az elsajátítására-alapállás, alapütések, védekezés, lábmunka-és csak ezek után van lehetőség ellenfelekkel történő gyakorlásra a szorítóban. Az ellenféllel történő gyakorlásnak számtalan formáját szoktuk gyakorolni, úgymint ütés-védés, párosgyakorlat, vagy csak testre mért ütésekkel történő küzdelem. Van lehetőség testre-fejre történő küzdelemre is de azt csak a megfelelő alapképességek birtokában lévő, illetve azt egyénileg vállaló vendégeink számára javasoljuk. A testre-fejre küzdelmeket mindig az edző szigorú irányítása alatt és többnyire könnyű, játékos formában, valamint feladatok végrehajtásával végezzük.

Edzőtermünk egy éve készült el kb.110nm-es edzőteremmel, illetve női és férfi öltözőkkel felszerelve. Edzéseszközökkel, úgymint boxkesztyű, zsákolókesztyű vagy bandázs az első pár hónapban nincs szükség, raktárunk tartalmazza ezeket a sporteszközöket.

Az ökölvívás önbizalmat ad, segítségével test és lélek kiegyensúlyozottsága érhető el, harmonikusabbá téve a hétköznapokat. Vendégeim közül néhányan már10-12 éve kezdték az edzéseket, saját bevallásuk szerint életük egyik legjobb döntését hozva ezzel. Ha Te is szeretnéd ezt a nemes önvédelmi sportágat megtanulni, jelentkezz bátran edzőinknél a helyszínen vagy telefonon.


Bemutatkozás: Gregárik Krisztián vagyok.1989-ben kezdtem az ökölvívást és 2005-ig aktívan versenyeztem.170 mérkőzést vívtam, amelyből 110-et megnyertem válogatottként felnőtt korosztályban szerepeltem 2000-től, 2005-ig. 2012-ben a Semmelweis Testnevelési Egyetemen végeztem ökölvívó szakedzőként és szereztem MSC szintű diplomát.

Elérhetőség: +36205811986

Áraink:

Egyesületi box edzés 8-14 éves korig havi: 15000 Ft

Hobbi edzés: csoportos edzés, 3000Ft /alkalom

Személyi edzés: 6000 Ft/alkalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − tizenkilenc =